Gastvrijheid kenmerkt de camperplaatsen in Cuijk

Dinsdag 01 mei 2018
GASTVRIJHEID KENMERKT DE CAMPERPLAATSEN IN CUIJK

Alle camperplaatsen in de gemeente Cuijk krijgen het predicaat good tot fenomenaal. Direct aan het water of lekker rustig tussen het groen. Voor elk wat wils. 

Ons Plekske
Berkenkamp 59 - Vianen (NB)

De campers staan op een weiland, met als ondergrond een harde zandlaag, met rondom een verhard rijpad, geheel omgeven door bomen en struiken en 's avonds afgesloten met een hek. Alle benodigde voorzieningen zijn aanwezig. Verder is er gratis WIFI en heeft de camperplaats een jeu de boules baan.
www.onsplekske.nl

Jachthaven ’t Loo
Hardweg 15 - Linden. 
  
Op het park heeft men de camperplaatsen direct aan het water met een prachtig uitzicht over de Kraaijenbergse Plassen. Deze plaatsen zijn 24 uur per dag bereikbaar, door een zelf te bedienen slagboom. Alle campergasten kunnen gebruik maken van elektra, water, chemisch toilet, grijs afvalwater afvoer en gratis WIFI.
http://campinghetloo.nl/nl/

Camping Op den Drul
Den Drul 19 - Linden      

De camping grenst aan het recreatiegebied "De Kraaijenbergse Plassen", en heeft een eigen zandstrand. Vanuit uw caravan heeft u een wijds uitzicht over het plassengebied. Natuurlijk begroeide zandwallen aan de oostzijde van de kampeerweide bieden het kampeerterrein de nodige beschutting.
http://www.campingopdendrul.nl/

Landgoed De Barendonk
Millseweg 13 - Beers 
     

Het natuurkampeerterrein heeft 30 plaatsen voor caravans/campers en tenten. Er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen met mindervaliden-toilet en -douche. Kindvriendelijk met speeltoestellen; slechtweer-ruimte met documentatie en speelhoek. De Barendonk heeft bij Zoover het predicaat 'fenomenaal'. 
http://www.barendonk.nl/

Foto: Genieten van de Kraaijenbergse Plassen - camping 't Loo
Ino: Toeristisch Informatie Punt - Maasstraat 17 - 0485-317644