U2 of toch niet

Dinsdag 05 juni 2018
Café de Spijker in Beers zaterdag 9 juni vanaf 21.00 uur. 
In een twee uur durende show wordt duidelijk waarom deze groep The Worlds Greatest U2 Tribute wordt genoemd. Ze zijn afkomstig uit Los Angeles, Californië, de entertainment hoofdstad van de wereld. Volgens publiek en fans over de hele wereld is L.A. Vation echt the next best thing. Geen andere U2 tribute band of U2 cover band komt visueel en muzikaal zo dichtbij U2 zoals L.A. Vation!

Ze brengen een 2 uur durende show vol met memorabel momenten elementen uit het verleden- en heden van U2 en alles met nadruk op trots, passie en respect voor de 'vier' uit Dublin. Een show met alleen maar grote hits want ze kunnen putten uit 13 bestseller albums! Met songs zoals: New year's Day, With or Without You, Beautiful Day, One, Vertigo en ga zo maar door! 

Onder leiding van de onvergelijkbare Jason Thiesen als Bono, heeft dit kwartet geen middel onbeproefd gelaten om de meest accurate Tribute to U2 te zijn en daarmee een ode te brengen aan de grootste band van hun generatie. Samen met Bart Davis, die zich de gitaar tovenarij van The Edge heeft eigen gemaakt, bassist John Classick die de lage tonen van Adam Clayton levert en trouw aan zijn real-life tegenhanger Larry Mullen, is drummer/muzikaal leider Jorgen Ingmar Alofs, het hart en ziel van de groep.