Koopzondag Creatief Cuijk

Woensdag 19 februari 2020
KOOPZONDAG WORDT EEN SUCCES - WAT IS UW ROL?
Koopzondag 5 april vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur
De koopzondag van 5 april zal in het teken staan van ‘Creatief Cuijk’. Normaal gesproken vraagt iedereen: ‘wat organiseert de evenementencommissie’. Wij draaien het om en vragen u om iets te betekenen voor Cuijk want Cuijk moeten we samen aantrekkelijk maken.
Het thema van de koopzondag is ‘Creatief Cuijk’ en we weten nu al dat er een expositie komt van de inmiddels overleden kunstenaar Sias Fanoembi. Ook andere grotere evenementen willen we gaan organiseren in alle straten en pleinen.  Ook u kunt een klein (creatief) evenement organiseren. Via Cannella zal bijvoorbeeld samen met de klant boeketten samenstellen van kunstbloemen.  Trendy Mode en Entree Mode gaan in de winkel de klanten fêteren op een gezellige modeshow. UW BEDRIJF DOET OOK MEE? PROFITEER VAN DE SAMENWERKING.
Het is belangrijk dat u van uw activiteit een Facebook evenement aanmaakt. Facebook Cuijkverrassend zal dit evenement meteen toevoegen aan haar pagina en vanaf dit moment zit u in het uitgebreide promotienetwerk van Cuijk verrassend. We beloven dat we uw evenement heel goed promoten zodat het gezellig druk wordt in uw winkel, terras of café.   
  1. Facebook Cuijk verrassend
  2. Facebook Cultuur in Cuijk
  3. MaasDriehoek advertorial
  4. De Stier advertorial
  5. Facebook Winkelen in Cuijk
  6. www.agendacuijk.nl vanaf eind februari een menu “Creatief Cuijk” met het programma
  7. Weekadvertentie in de MaasDriehoek
Veel succes…………..samen maken we Cuijk gezellig druk.
Aanspreekpunt evenementencommissie:
Pia Bogaard evenementen – email: info@trendy-mode.nl
Assur Manders PR – email: assur_manders@msn.com
Expositie Sias Fanoembi wordt georganiseerd door Cultureel Hart Cuijk
VEEL SUCCES EN PLEZIER