Winkelen

Rondje winkelhart Cuijk
Indien u snel boodschappen wil doen is de parkeergarage van het winkelcentrum de Maasburg de ideale parkeerplaats voor uw auto. Hier kunt u twee uur gratis en droog parkeren. U wilt langer in Cuijk verblijven? Dat kan, maar dan kunt u uw auto parkeren op de Maaskade (Waaistraat). Hier is het 24 uur gratis parkeren. U hoeft dan niet kriskras door het centrum.

Welke winkels hebben prijzen gewonnen?
  1. Bakkerij Loeffen – Beste speculaas van Nederland
  2. Gall & Gall Cuijk en Slijterij Cevelum – Toebes bieren van de Kloosterbrouwerij sint Agatha hebben geen prijzen behaald maar zijn wel bijzonder lekker.Tijdens het bierfestival ProefLokaal kunt u proeven van de vele lokale bieren waaonder die van Toebes. 
  3. Via Cannella – Enkele jaren geleden in de rubriek ‘esthetisch’ beste van Nederland tevens geselecteerd adres van VT-Wonen (foto).
  4. Gall & Gall Cuijk en Slijterij CevelumDe Daalgaard wijnen De wijnen uit Sint Agatha hebben in 2019 4 zilveren en een gouden medailles behaald bij AWC Wenen.
Welke winkels zijn zondag in het centrum geopend? 
  1. Albert Heijn - Smidstraat 70 - 09.00 uur tot 21.00 uur​
  2. Aldi - Zwaanstraat 11 - 09.00 uur tot 18.00 uur
  3. Coop - Maasburg 24 - 11.00 uur tot 17.00 uur
  4. Action - Maasburg 24A - 12.00 uur tot 17.00 uur
  5. Kruidvat - korte Molenstr 7 - 12.00 uur tot 17.00 uur
Weekmarkt

Elke woensdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Centrum ( Louis Jansenplein) van Cuijk. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, krijg je een gezellig ons-kent-ons dorpsgevoel. De wekelijks terugkerende woensdagmarkt begint om 12:00 uur en eindigt om 16:30 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. In de middag, wanneer de kinderen vrij zijn, kun je dus gezellig met het gezin naar de markt.