Promotie van uw evenement

Hoe kunnen we u helplen bij de promotie van uw toeristische activiteit? 

Het CRT promoot Cuijk en omgeving met het format 'Cuijk verrassend'. Uit ervaring weten we dat het voor elke ondernemer en organisatie moeilijk is om een evenement goed te promoten. Meestal is dat zelfs het grootste probleem maar gelukkig kunnen we u hierbij (gratis) helpen. Hoe kunt u uw evenement succesvol maken?

1) Maak zelf een Facebook evenement aan op uw zakelijk Facebookaccount.. Wij zullen uw evenement toevoegen aan Facebook Cuijk verrassend, Facebook Cultuur in Cuijk, Facebook Kraaijenbergse Plassen Cuijk, de site www.agendacuijk.nl, de weekadvertentie in de MaasDriehoek en de maandagenda in Land van Cuijk Bruist. Indien het uitkomt, zullen uw evenementen ook gepromoot worden via de paginagrote advertorials in de MaasDriehoek en het promotieboekje 'de Agenda van Cuijk' met een oplage van 4000 stuks. 

2) Schrijf ook een bericht op uw Facebookpagina.

3) Plaats uw activiteit op de Agenda van het Land van Cuijk. U kunt uw activiteit heel makkelijk digitaal (gratis) aanmelden. De site is: https://www.landvancuijk.nl/meedoen/evenement-aanmelden/

4) U kunt uw evenement ook plaatsen op: https//partners.visitbrabant.com/diensten-locatie-event

5) Het Centrummanagement onderhoudt de Facebookpagina 'winkelenincuijk'. 

Adverteren in de krant. 
Natuurlijk is het ook belangrijk om via de regionale kranten uw (potentiele) klanten te bereiken. In Cuijk kunt u dat doen via de Cuijkse Stier en/of de MaasDriehoek. 
Veel succes bij het organiseren van uw evenement.