Kids

In Cuijk is er van alles te doen voor de kids.

Industry Bioscoop
Vier je kinderfeestje gezellig bij INDUSTRY met je vriendjes en vriendinnetjes!
Info: https://cuijk.industrybioscoop.nl/kids-party/kinderfeestje
Programma bioscoop

Sinterklaashuis en Sinterklaasintocht
Binnenkort zal het Centrummanagement de agenda van Sinterklaas doorgeven. 
Facebook Centrummanagement: https://www.facebook.com/winkelenincuijk

Schouwburg Cuijk
Kindertheater: jeugd en familie

Zeilen leren
Programma 2023 zeilschool Bij Ceulemans 

IVN Natuurkids
https://www.ivn.nl/afdeling/ivn-cuijk/voor-de-jeugd

Scouting Cuijk
Scouting Cuijk heeft verschillende leeftijdsgroepen. Zo kunnen we dingen doen die bij jouw leeftijd passen en die voor jou uitdagend zijn. Bij onze speltak pagina’s kun je daar meer informatie over vinden. Op onze Facebook en Instagram staan wat foto’s van onze activiteiten. Maar om het echt te ervaren kun je het beste een keertje komen kijken!

Kraaijenbergse Plassen
Plas 2 bij camping 't Loo is de tweede plas die gerealiseerd werd en is, qua strandrecreatie, voornamelijk gericht op families met kinderen. Zo is er naast een ligweide ook een stuk zandstrand gecreëerd, een speeltuintje aangelegd en ligt er een drijflijn in het water zodat kinderen veilig het water in kunnen. Let wel op want er is geen toezichthouder aanwezig. Direct naast het strand is brasserie Vivaloo gevestigd waar u terecht kunt om iets te eten en drinken.

De Heeswijkse Plas bij restaurant "Ëvive van het Water" heeft het nieuwste recreatiestrand van het gebied. Met een parkeerplaats voor zo'n 60 auto's en een fietsenstalling zijn er genoeg parkeermogelijkheden voor de bezoekers van het 400 meter lange strand. In het zwemseizoen worden hier mobiele toiletten bijgeplaatst en een drijflijn in het water markeert de zwemzone. Er is geen toezichthouder aanwezig.. Er staan meerdere bomen die schaduwplekken creëeren. Bij Ëvive aan het Water kun je ook sloepen huren. .  


Peuterzwemmen
Peuterzwemmen is een goede voorbereiding op het Laco Zwem ABC. Het is bedoeld voor peuters in de leeftijd van ongeveer 1½  tot 4 jaar. Van belang is dat je kind reeds kan lopen.Tijdens het peuterzwemmen doen de ouders/verzorgers gezellig mee. Terwijl je kind spelenderwijs zijn of haar motorische en cognitieve vaardigheden ontwikkeld, genieten jullie beide van het heerlijk samenzijn. Echt Quality time met je kind. Liedjes zingen en samen plezier hebben hoort er allemaal bij.
Informatie: Peuterzwemmen Laco Cuijk

Babyzwemmen
Babyzwemmen is leuk en gezellig, maar ook een speelse en veilige manier om je kindje watervrij te maken. Samen met Krokobill wordt er gezongen, geknuffeld, gespetterd en gespeeld.
Informatie: https://www.laco.eu/zwemmen/zwemles/babyzwemmen/

Overige kids arrangementen
Sjors Sportief - Activiteiten 2023 (sport en cultuur)
Midgetgolf - Restaurant de 7 Dwergen
10 leukste activiteiten - Landgoed de Barendonk