Parkeren Cuijk centrum

Cuijk centrum is zeker de moeite waard om te bezoeken. Wij adviseren u, uw auto te parkeren op de Maaskade. Hier kunt u onbeperkt gratis parkeren,

Vanaf de Maaskade kunt u het Ceuclummuseum bezoeken. De Beeldentuin en de Heemtuin zijn ook zeker de moeite waard om doorheen te wandelen. Hier vlakbij is de Leerlooierij, een industrieel erfgoed met een lunchroom. Onlangs is lunchroom de Leerlooierij in de prijzen gevallen. Het Maasplein met de vele horecagelegenheden, bioscoop en schouwburg is de plek waar vele Cuijkenaren elkaar ontmoeten. Restaurant Horizon is gelegen op de dijk. Hier heeft u een prachtg uitzicht over de meanderende Maas, de Mookerheide en het Reichswald. Het is ook mogelijk om de oude toren te beklimmen.Een beetje conditie heb je nodig maar als je boven bent, word je beloond op een prachtig panorama.

De meeste winkels in Cuijk vind je in de Maasburg maar rondom dit winkelcentrum kun je ook heerlijk shoppen. Via Cannella Cuijk is een geslecteerd VT-Wonen shopadres en zeker een aanrader. Deze winkel is ook zondag geopend vanaf 12.00 uur tot 16.00 uur.  .

De Maaskade is ook de perfecte startplek voor wandelingen en fietstochten. Na de inspanning kunt u in een van de vele restaurants nog culinair nagenieten. Enkele suggesties: wandelen en fietsen.
TomTom adres Maaskade: Waaistraat 5431 EN Cuijk